My first giveaway post....SOON!


Im preparing my first giveaway post, and im sad because i need to tell you, that you wont be able to participate from other countries ( for now, maybe it will be possible in near future) ! We dont have great online websites who are giving gift cards, or sending items all around the world ( i know there is a lot of you who are reading my blog, from many countries, and thank you for that, you are the best readers ) , i will give my best to solve this problem!Sorry people! ♥
Pa vi ni ne znate šta vas očekuje!!! Jedan od vaših omiljenih blogova vam je pripremio prvi Giveaway post!!! :) Jeeeeee!Vidi se da nam stižu praznici, i nakon prelepog poklona koji vas očekuje kod Jelene i njenom  blogu "Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude", posle Leylinog istraživanja šta biste to želeli da dobijete i od nje, morala sam i ja da se oglasim! :) Uskoro ćete biti o svemu obavešteni, koji poklon je u pitanju , i koja su to pravila! A sličicu  ostavljam samo malo da vam zagolicam maštu! :)
Šta se krije u ovoj crnoj kutiji?!!! Nešto što svaka od nas priželjkuje već mesecima, i što svaka osoba može da nosi! Budite redovne, pratite, čitajte, svi oni koji to nisu već učinili pravac na "follow", like na fun page-u, i bićete u trci!
Uskoro.....
p.s. ne možete ni da zamislite koliko sam srećna, zbog dobijene mogućnosti da vam  poklonim ovako nešto! :) ♥